Alt om hvorfor det opstår og hvad du kan gøre ved det

Dyrlægeskræk og håndteringsproblemer er alt for almindelige blandt vores familiehunde. Desværre er det også almindeligt accepteret, at sådan er det bare.

Det er en voldsom belastning for hunden at være bange for at komme til dyrlægen og i sidste ende kan det gå ud over hundens velfærd og adfærd.

 

Den gode nyhed er, at sådan behøver det ikke at være - der er nemlig rigtigt meget vi kan gøre for at forebygge eller behandle problemer, både som dyreklinik og som hundeejer.

Mission


Dyrlægeskræks mission er at hjælpe hunde til bedre at kunne lide dyrlægebesøg og håndtering

Jeg arbejder for at skabe budskabet om mindre overgreb og mere træning og stressfri håndtering på dyreklinikker i Danmark. Gennem inspiration og information åbnes op for en mere positiv måde at anskue håndtering af hunden i hverdagen og på dyreklinikken.

 

Det er fantastisk, hvad du kan opnå gennem positiv træning og stressfri håndtering. På denne måde forbliver forholdet mellem hund, ejer og dyreklinik intakt og du undgår dyrlægeskræk og de adfærdsproblemer, der følger i kølvandet på fysisk overgreb.

Om mig


Mit navn er Katrine Hammer. Jeg har beskæftiget mig professionelt med hunde siden 1998.

 

Jeg er eksamineret hundeinstruktør og har - udover at have kørt selvstændig hundeskole - taget et væld af kurser indenfor adfærd og træning gennem årene. Jeg er desuden aut. veterinærsygeplejerske og har mere end 17 års erfaring fra dyrlægepraksis.

I 2018 blev jeg certificeret  Fear-Free Practitioner.

 

I foråret 2019 forlod jeg mit job som veterinærsygeplejerske i praksis for at beskæftige mig 100 % med det jeg brænder for - nemlig at gøre forholdene bedre for vores hunde, når de skal til dyrlæge eller håndteres generelt.

 

Min største passion er frivillig håndtering og disse principper underviser jeg i både på fysiske kurser og mine online forløb.

 

Jeg er p.t. ejer af en genbrugs chihuahua på snart 5 år ved navn Nomi.

Katrine er dygtig, inspirerende og humoristisk - og en absolut fantastisk foredragsholder indenfor emnet omkring dyrlægeskræk.  

Lisbeth Jørgensen

Veterinær Konsulent & Team-leder, Ceva

Katrine er en kæmpestor inspirationskilde for undertegnede. Hun formidler på en humoristisk og kærlig måde, at der ikke findes quick-fixes, når det gælder dyrs træning og tilvænning til det, der ikke lige er så rart.

Camilla Fog

Hundeejer

Super godt initiativ og på høje tid, at de gode principper for forebyggelse af dyrlægeskræk bliver udbredt, både blandt ejere og os, der arbejder professionelt med dyrene. Elsker den måde Katrine bruger humor til at sprede budskabet og bakker 100 % op om projektet!

Yvonne Thomsen

Aut. veterinær-sygeplejerske & Katteskoleinspektør

 

Tak for et fantastisk online kursus. Det har virkelig overgået alle mine forventninger. Vi havde aldrig vovet at håbe, at Juno kunne lære så meget ved hjælp af dine gode  trænings-optagelser. Hun er blevet en meget gladere og tillidsfuld hund.

Winnie Keller

Hundeejer

Jeg tilbyder


Herunder kan du se hvilke services, jeg tilbyder i øjeblikket. Hvis du har ønsker eller idéer til en noget, der ikke står herunder, så tøv endelig ikke med at kontakte mig for en uforpligtende forespørgsel.

Individuelle konsultationer

Har du problemer med at klippe din hunds negle, børste den, soignere den eller på anden måde håndtere den, så tilbyder jeg hjælp og rådgivning.

Kurser &

online forløb

Jeg tilbyder kurser i håndtering og online forløb i specifikke problemstillinger. Her kan du desuden finde minikurser og

trin-for-trin vejledninger

Foredrag & Uddannelse

Jeg holder foredrag om dyrlægeskræk og håndteringsproblematikker  for veterinærfagligt personale, hundeklubber, organisationer og hundeejere

Anbefaling

af klinikker

Jeg arbejder på en blåstempling af dyreklinikker, der har dyrlægeskræk forebyggende tiltag som en fast rutine i deres hverdag.

 

Kontakt mig


Email

stop@dyrlaegeskraek.dk

Mobil

30271143

Firma adresse

Bregnerødvej 125, 3460 Birkerød

Skal vi mødes online?

Copyright © 2019 Dyrlægeskræk All rights reserved